THANKS LLIBERT& MIREIA FOR the GOSOL THERAPY

Vaia tela finde que hem passat a Gósol!!! LLibert Fortuny and MIreia ens han cuidat d'alló mès awuest finde... cap de setmana completisssim!!!!! Envoltats de tosts els amics (be algu faltava com en Faris) però ha estat realment de putissima mare. Ens han mimat i portat en cotofluixos, hem fet BTT, hem corregut, hem escalat, nadat, skyrunnejat,hem fet l'invertit, hem fet festa amjors, futbolins, menjar com tuixonets, veure estrelles, dormir a les furgos, coreografies, raves i de tot!!!!
Un cap de setmana regeneratiu a tots els nivells, envoltat d'aquells amb qui normalment patim junts però també gaudim... LA veritat l'hospitalitat ara com ara té un nom i es diu The Gosolians LLibert&Mireia... I'm gonna miss you a lot until our retrobament!!!!! Que dur s'ha fet llevar-se avui per treballar!!!!!!!!

Nota: AaaaaH!!!! Calro que tambe varem fer l'escusa per lo que ha vigut tot això el DUatló de Gòsol, sense cap mena de dubte el millor duatló cross que he fet mai!!!! LA crònica del du en un altre post!!!!

2 comentaris:

Pep Tatché ha dit...

ja tardes a fer un crònica com deu mana del teu super paper a Zofingen!!

Jaume Cusidó ha dit...

Fotos a http://picasaweb.google.es/jaume.cusido/DuatloGosol2009?feat=directlink